Vil du være frivillig?

Golden Days sekretariatet har løbende brug for ekstra gode hænder, snilde fingre og klare hoveder til at hjælpe med både Golden Days Festival, Bloom og andre arrangementer.

BLIV FRIVILLIG PÅ BLOOM

Om lidt når løvet er grønt og aftenerne lyse, vil Søndermarken på Frederiksberg igen i år danne ramme om Bloom – hovedstadens festival om natur og videnskab. 
Den 26. og 27. maj 2018 lægger festivalen arm med livets største spørgsmål og høster viden fra nogle af de skarpeste forskere og tænkere i Danmark og i udlandet. Under de grønne trækroner hylder vi dem, der gør sig umage, og vi krydrer de videnskabelige talks, walks og debatter med koncerter, mad, tænkepauser, kunst og kreative åndehuller.

Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor har vi brug for dig.

Netop nu søger vi frivillige til at give vores festivalgæster og oplægsholdere en enestående oplevelse på årets Bloom. Som frivillig Bloomer bliver du en del af et engageret team, der sikrer gæsternes gode helhedsoplevelse.

Du bliver festivalens ansigt udadtil og garant for den gode stemning. Med dit engagement, dit gåpåmod og din gode energi kan du sætte dit personlige præg på Bloom 2018.Til gengæld byder vi på mad og drikke under vagten, en fyraftensøl samt gratis kaffe/the i backstage, et Bloom-armbånd, der giver prioritet adgang til arrangementerne, en Bloom-mulepose med særlige Bloom-godter, hyggeligt fællesskab, nye bekendtskaber – og hvem ved, måske en professormentor.

Praktisk

Opgaverne spænder fra hjælp med praktiske opgaver ved scenerne over servicering af vores oplægsholdere til oprydning, salg af merchandise, rundvisning af vores gæster på pladsen samt assistance på walks og meget andet. Vi ser frem til at høre, hvad du har lyst til at bidrage med.

Hvis du kunne tænke dig til at være med til at få Bloom til at blomstre d. 26. og/eller 27. maj, så skriv et par ord om dig selv til frivilligkoordinator Annemette Brath Rasmussen på annemette@goldendays.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jesper, der var Bloomer i 2017, fortæller om sine oplevelser:

”Jeg var frivillig scenemedarbejder på “Sound”-scenen til Bloom 2017. Mine opgaver bestod i at byde artister velkommen, vise dem faciliteterne, flytte gear/sætte scene op samt at sørge for, at de havde alt, hvad de havde brug for. Mit ansvarsområde blev udvidet da scenemanageren, August, måtte forlade festivalen omkring klokken 19:00. Derefter var jeg ansvarlig for tidsplanen og afviklingen af scenen generelt. Derfor fik jeg bl.a. også æren af at introducere “Skammens Vogn”, som var dagens sidste indslag på Sound-scenen. Det var en fed oplevelse at få et sådant ansvar. Samtidigt var det en stor tillidserklæring fra Blooms ledelse. Det viser, at man som frivillig på Bloom virkeligt bliver en “del af holdet”, og at man får rig mulighed for at bidrage på mange niveauer af arrangementets afvikling.”