Vil du være frivillig?

Golden Days sekretariatet har løbende brug for ekstra gode hænder, snilde fingre og klare hoveder til at hjælpe med både Golden Days Festival og andre arrangementer.

 

BLIV FRIVILLIG – BLIV BLOOMER

Lige om lidt springer Bloom festival ud. Vi lægger arm med livets største spørgsmål og høster viden fra nogle af de skarpeste forskere og tænkere i Danmark og i udlandet. Bloom udfolder sig i det grønne Søndermarken på Frederiksberg, hvor festivalen tilbyder aktivitet på scener, i telte og under den blå himmel. Det er en festival for dem der gør sig umage, dem som vil udfordres og oplyses, og dem som kan lide frisk luft, natur, gastronomiske madoplevelser, videnskab, kultur, musik og fællesskab.

Læs mere på www.bloom.ooo.

Frivilligt arbejde

Som frivillig på Bloom er du med til at skabe noget nyt, som pirrer både hovedet, hjertet, hænderne og fødderne. Du bliver en del af en gruppe frivillige som alle sikrer gæsternes gode helhedsoplevelse fra de ankommer til de går hjem. Du er ansigtet udadtil for Bloom og dermed afgørende for, at skabe den gode stemning på festivalen. Du er en Bloomer!

 

På Bloom arbejder du 6 timer enten lørdag den 27. maj mellem kl. 10.00 - 23.00 eller søndag den 28. maj mellem kl. 10.00 - 19.00. Du er velkommen til at tage flere vagter.

Du skal kunne tale enten dansk eller engelsk, være serviceminded og positiv.

Opgaverne er ligetil og der forventes ikke specielle færdigheder. Der gives briefing før din vagt.

Du kan hjælpe med teknik og praktisk ved scenerne

Du kan servicere, rydde op, sælge merchandise, backstage etc.

Guide vores gæster rundt på pladsen eller assistere på walks

 

Fordele ved at være frivillig på Bloom

Mad og drikke under vagt, en fyraftensøl samt gratis kaffe/the i VIP backstage

Friends Of Bloom-armbåndet der giver prioritet adgang til arrangementer

En Bloombag med godter såsom kunstplakat og fribilletter til særlig udstilling etc.

Erfaring med frivilligt arbejde til dit CV

Et netværk af seje kollegaer fra nær og fjern og måske en ny professor mentor.

 

Tilmeldingsproces

Men vi kan ikke gøre det alene. Hvis du kunne tænke dig at bidrage til noget nyt og samtidig komme tættere på naturen sammen med en masse andre Bloomers, så skriv en mail til annemette@goldendays.dk med et par linjer om dig selv og hvad du kunne tænke dig at lave som frivillig.