Det kan vi

Hvad kan vi gøre for dit projekt?

- Golden Days tager ejerskab og koordinerer dit projekt. Vi kan stå for både udvikling, implementering og afvikling samt pressehåndtering og marketing. 

- Vi går i dialog med kulturinstitutioner, organisationer og virksomheder og udvikler i samarbejde med vores partnere både festivaler, udstillingskoncepter, digital formidling, trykte udgivelser og markeringer. 

- Vi skaber netværk på tværs af brancher, organisationer og institutioner og bringer kulturaktører, mediehuse, forskningsinstitutioner, græsrodsbevægelser og erhvervsorganisationer sammen for at skabe de mest nuancerede, overraskende og mangfoldige arrangementer. 

 

Hvordan gør vi?

- Vi skaber nytænkende kulturformidling og events, der kombinerer det folkelige med det utraditionelle, det underholdende med det faglige og gør nichestof bredt tilgængeligt. 

- Aktualiserende, inddragende og debatterende er nøgleord, når vi skaber events og arrangementer, der har fokus på publikumsinddragelse og nutids-relevans. 

- Vi skaber events på baggrund af grundige publikumsanalyser og kendskab til målgrupper, og vi følger op med pressekontakt og evaluering. 

 

Vi tilbyder: